Γυμνά Στήθη

22
Νοε/07
8

Έψαξα και βρήκα ότι το φθηνότερο εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Σουηδία κοστίζει 80 Ευρώ. Το πήρα κι έφυγα!!

Γιατί?  Ένα απίστευτο γκρουπ ακτιβίστριων έχει ιδρυθεί εκεί με σκοπό την "απομυθοποίηση" του γυναικείου στήθους. Το όνομα του γκρουπ είναι Bara Brφst" (γυμνά στήθη) : "Θέλουμε τα στήθη μας να μην θεωρούνται σεξουαλικά στοιχεία αλλά κάτι λογικό που δεν θα προκαλεί εντύπωση. Σκοπεύουμε να κάνουμε πράξη τις σκέψεις μας βγάζοντας τις μπλούζες μας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα" τονίζει η εκπρόσωπος της οργάνωσης, Λιβ Άμπγιορνσον.

Ποια Greenpeace..... Bara Brφst  και τα μυαλά στα...στήθη!!

Comments (8) Trackbacks (0)
 1. teo
  20:55 on Νοεμβρίου 22nd, 2007

  Ζήτω ο ακτιβισμός!

  Κρίμα πάντως που ξεκινάει από την Σουηδία και όχι από κάποια πιο νότια χώρα (…ας πούμε Ελλάδα;), γιατί μορεί να μην αμφιβάλλω για την βούλησή τους να πετάξουν τα στήθη τους έξω στο γήπεδο, αλλά με τόσο κρύο που κάνει εκεί πάνω θα τηρήσουν την δέσμευσή τους; :P

 2. jim.hellas
  22:26 on Νοεμβρίου 22nd, 2007

  Πάντως το αίτημά/ο αγώνας τους έχει λογική βάση. Είναι κάργα σεξιστικό το ανδρικό στήθος να μην είναι «πρόκληση», αλλά το γυναικείο να είναι τόσο έντονα συνδεδεμένο με το σεξ και άρα «προκλητικό». Φυσικά αυτή η αντίληψη στην δυτική κοινωνία οφείλεται στα κατάλοιπα της θρησκευτικής καταπίεσης που απλά έκανε τις γυναίκες αντικείμενα (σεξουαλικά συγκεκριμένα – καθώς αυτός ήταν ο σκοπός της γυναίκας). Αν ρίξουμε μια ματιά στον υπόλοιπο (μη βιομηχανοποιημένο-δυτικοποιημένο) κόσμο θα δούμε ότι το γυναικείο στήθος είναι κάτι νορμάλ :)

 3. karpidis
  23:27 on Νοεμβρίου 22nd, 2007

  Δίκιο έχουν! Απόλυτο. Μην πω πως είναι άκρως άδικο κιόλας πως επειδή είναι μέτρο σύγκρισης για το πόσο γυναίκα είναι κάποια το μέγεθος. Και το κακό είναι πως τα μεγάλα φαίνονται. Αντίθετα με τους άνδρες που το μέτρο σύγκρισης είναι καλά κρυμμένο :)

 4. co0p
  00:38 on Νοεμβρίου 23rd, 2007

  Τι λετε ρε παιδια?ΤΟ γυναικειο στηθος ειναι απο τις μεγαλυτερες φαντασωσεις ενος αντρα..Γιατι να μας την παρουν?Εγω αρνουμαι!!

 5. Constantinos
  01:22 on Νοεμβρίου 23rd, 2007

  Ego to pira to eisitirio prin apo kairo :) . Os katoikos Souidias ofeilo na afiso ki ego ena sxolio, apla diavaste edo: http://www.thelocal.se/9078/20071112/ !

 6. co0p
  01:29 on Νοεμβρίου 23rd, 2007

  Αμααααν…Φανταζεστε να πετυχουν?? Τι δυστυχια περιμενει τις επομενες γενιες… :P Γιατι εγω αποψεις δεν προκειται να αλλαξω…

 7. kbee
  02:58 on Νοεμβρίου 23rd, 2007

  Ωραίο θεματάκι!
  Λοιπόν τα γυναικεία στήθη, καλώς ή κακώς, είναι συνδεμένα με το σεξ! Και έτσι πρέπει να μείνει! ΔΕΝ θα είχε νόημα να τα βγάζουν από έξω όλες, γιατί θα μας χαλάνε τις φαντασιώσεις κτλ!
  Βέβαια αν είχα ευκαιρία θα πήγαινα σε ένα ποδοσφαιρικό ματς, μήπως και με πείσουν οι κοπέλες! Αν και με τα στήθη έξω, δεν νομίζω ότι θα προσέχει κανείς αυτά που λένε :Ρ

 8. stavros
  13:55 on Νοεμβρίου 23rd, 2007

  Πιστεύω ότι η φαντασίωση των αντρών με το γυναικείο στήθος προέχεται από τη φύση τους και όχι από το μυαλό τους. Οπότε δεν μπορεί ν’ αλλάξει αυτό. ¨Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον αυτός ο «αγώνας» :p

Leave a comment

No trackbacks yet.